078 – 6128964 | info@lindenbv.nl
Veiligheid

Veiligheid

Aan alle werkzaamheden op hoogte dient een RI&E ten grondslag te liggen. Per situatie moet immers bekeken worden welke oplossing de meest gunstige is. Hierbij dient dan wel te worden uitgegaan van de arbeidshygiënische strategie.

Voor bouwwerken die volgens de eisen van de meest recente versie van het Bouwbesluit worden gebouwd moet dit in de vergunningsfase al zijn geborgd, maar vooral bij oudere daken is dit vaak niet (voldoende) geregeld.

Omdat platte daken tegenwoordig veel meer gebruiksdoelen hebben dan vroeger (groendaken, PV-systemen, zonnepanelen etc.) zullen er ook steeds meer mensen het dak betreden die niet gewend zijn aan werken op hoogte.

Dakdekkingsbedrijf A. van der Linden B.V. beschikt over een eigen veiligheidskundige die per situatie een dak-RI&E kan opstellen en op basis hiervan kan adviseren voor welke oplossing(en) u kunt kiezen. Omdat wij niet ‘vastzitten’ aan een bepaalde leverancier (met bijbehorende systemen) kunnen wij altijd de beste oplossing voor uw situatie aanbieden.

De door u gekozen oplossing zal door ons worden gemonteerd en waterdicht in de dakbedekking worden opgenomen, waarna deze gebruiksklaar zal worden opgeleverd.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op

Bekijk de reactie van onze klanten!

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op

Bekijk de reactie van onze klanten!