078 – 6128964 | info@lindenbv.nl
Certificering

Certificering

Kwaliteitskeurmerk

Dakmerk is in de eerste plaats een kwaliteitskeurmerk. Het is bedoeld voor dakbedekkings-bedrijven die bitumineuze of kunststof dakbedekkingen toepassen. Een dakbedekkingsbedrijf met Dakmerk betekent voor u de grootst mogelijke zekerheid. Je mag je namelijk pas Dakmerk-bedrijf noemen als je vakkundigheid kunt garanderen. Kwaliteit en betrouwbaarheid met andere woorden. De eisen om Dakmerk te mogen voeren, liegen er dan ook niet om.

Branche organisatie

VEBIDAK is de branchevereniging voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven. Als zodanig neemt zij binnen de branche een unieke positie in. Haar lid-bedrijven vertegenwoordigen ruim 70% van de totale omzet binnen de branche.

VEBIDAK onderhoudt intensieve contacten met de Arbeidsinspectie. In het belang van de totale branche levert VEBIDAK zo een actieve bijdrage aan duidelijke en werkbare veiligheidseisen. De belangrijke rol van VEBIDAK op het gebied van veiligheid wordt nog eens geaccentueerd door haar nauwe betrokkenheid bij het mede door haar geïnitieerde project ‘Veilig en Gezond op het Dak’.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op

Bekijk de reactie van onze klanten!

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op

Bekijk de reactie van onze klanten!