078 – 6128964 | info@lindenbv.nl
Inspectie en advies

Inspectie en advies

Voor een nieuwbouwproject kan een advies worden gegeven op basis van een bestek, als er sprake is van een dakrenovatie kan een advies niet los worden gezien van een inspectie.

Binnen ons bedrijf hebben wij zowel de theoretische als praktische kennis in huis om een gedegen advies te formuleren. De theoretische kennis middels scholing bij Tectum (vakopleidingen en aanvullende opleidingen) en het toepassen van computermodellen, de praktische kennis dankzij onze ervaren medewerkers, waarvan een enkeling zelfs kan bogen op meer dan 50 jaar (praktijk)ervaring.

Samen met de wensen en middelen van de opdrachtgever kan een advies worden opgesteld wat:

  • Voldoet aan de wensen van de opdrachtgever
  • Technisch realiseerbaar is
  • Voldoet aan de vigerende normen
  • Inzicht geeft in verwachte levensduur en kosten voor een project.

Een advies kan gebaseerd zijn op een bestek, een eenvoudige optische inspectie van het dakvlak, maar het kan ook voorkomen dat een aantal insnijdingen moet worden gemaakt om de juiste opbouw van een dakbedekkingsconstructie vast te stellen, zodat zowel de bestaande als de toekomstige situatie bouwfysisch kan worden beoordeeld. Bij voorkeur voeren wij zelf zo’n inspectie uit, zodat alle kritieke details ook worden geïnspecteerd en benoemd. Het komt helaas nog te vaak voor dat een opdrachtgever tegen aanzienlijke kosten een adviesbureau heeft ingeschakeld, en dat in de rapportage belangrijke gegevens ontbreken…

Naast een uitspraak over de bouwfysische situatie van het dakvlak wordt onder andere ook een uitspraak gedaan over de afvoercapaciteit van het hemelwater en (dak)veiligheidsvoorzieningen.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op

Bekijk de reactie van onze klanten!

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op

Bekijk de reactie van onze klanten!