078 – 6128964 | info@lindenbv.nl
Onderhoud

Onderhoud

Een goed dak, gemaakt met goede materialen en correct uitgevoerd kan lang meegaan. Een dak heeft echter veel te lijden en staat dagelijks bloot aan atmosferische invloeden als zon, regen, hagel, kou en warmte. Ook andere invloeden van buitenaf kunnen bepalend zijn voor de levensduur van een dakbedekking: soms wordt er (ondeskundig) over een dak heen gelopen voor eventueel onderhoud aan installaties of het reinigen van de afvoeren, maar het kan ook zijn dat mensen zich onbevoegd op het dak begeven.

Regelmatig onderhoud aan een dak kan de levensduur aanmerkelijk verlengen, en geeft u een goed inzicht wanneer een dak aan vervanging toe is. Het verdient de voorkeur om bij de oplevering van een nieuw dak een onderhoudscontract aan te gaan, omdat dit meestal ook een voorwaarde is om de afgegeven garantie te behouden.

Het is echter ook mogelijk om op een gegeven moment een bestaand dak te gaan onderhouden. Hiervoor dient dan echter wel eerst het achterstallige onderhoud te worden uitgevoerd. Dit wordt vastgesteld aan de hand van een zgn. “nulmeting”.

Zonder aandacht voor het dak na oplevering wordt de levensduur van een dak vaak verkort en neemt het risico van lekkage en kostbaar herstel sterk toe.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op

Bekijk de reactie van onze klanten!

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op

Bekijk de reactie van onze klanten!